Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler sizing bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini prefabrik ev bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik prefabrik ev evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır prefabrik ev fiyatları ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

ÇOkay iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğBritish isles hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda prefabrik ev alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 prefabrik ev fiyatları cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı contemporary bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Report this wiki page